Sökes...

Söker någon som är en hejjare på design på blogg.se...
 
Har endel önskemål, den ska liksom bli mer "företagslik" och jag betalar såklart för jobbet. Någon som är sugen? Skicka ett mail, el PM på fb. (ardnaxela9274@gmail.com el Alexandra Ferm på fb)
 
Älskar min nuvarande design, men den måste uppdateras! :)
 
 

Haffle!

 
 
 
Fruktansvärt söt haflingerkille som jag fått in som ska säljas. Den som följer mig på FB och Instagram har redan sett honom. Gullig som bara den! Till salu!
 
 
 

Blir galen

Internet samt filmprogramet har inte fungerat som det ska den sista veckan. Får damp på det snart. Ligger grymt mycket efter med filmerna, eftersom det inte fungerar. När man dessutom blir sjuk så är humöret inte på topp precis ;) Aja. Nya tag helt imorgon, då jäklar ska det gå!
 
 
Sjuk stackars alex, och en sympatisjuk Tilly i förmiddags.

Mina nya stövlar?

Köning Brilliant Jumping Boot
 
"Hoppstövel i borstat whiskyfärgat sidläder med snörning, dragkedja mitt bak och tryckknapp, zip-skydd nedtill. Rundsydd ankelpadding med en Swarovski kristall i mitten, läderram och gummisula."
 
Skitsnygga stövlar, enligt min smak! Passar ju faktiskt till både hoppningen och dressyren tycker ju jag ;)
Kostar i runda slängar 7000kr, men kan ju vara värt att investera. Det är ju trots allt ett arbetsredskap, borde ju faktiskt unna mig ordentliga grejer när jag sliter som jag gör ;) Aja, får fundera på det!
 
Vet ni några snygga stövlar i brunt som passar både hoppningen och dressyren? Annars kan jag tänka mig ett par rena dressyrstövlar och ett par rena hoppstövlar, men då kan de ju inte kosta 7000kr stycket...
 
 
Länka gärna!
 

Full rulle.

Det är verkligen helt galet vad det rullar just nu. Jag mer eller mindre bor i ridhuset och rider tills svetten lackar. Galet vad jag rider, rider, rider just nu. Och det är så roligt! Har allt ifrån två inridningshästar - till hästar som tränas MSV dressyr, vilket är helt fantastiskt. Jag är verkligen lyckligt lottad.
Som ni förstår så har jag haft lite för mycket att göra för att hinna med bloggen. Den uppdateras allt eftersom jag hinner!! :)
 
I vilket fall som så har Smok hunnit bli såld, besiktigad och ska åka i slutet av veckan!
Han kommer få det superbra, lilla söta ponnyn!
 
 
 
Otroligt go liten ponny.
 
Har även tränat massor för A, utvecklingen går framåt!
Nu när jag äntligen har lite tid över (ridhuset är upptaget för tillfället ;) ) så ska jag sätta mig och mecka med lite filmer som är tagna på några av hästarna, bl a Bozz! Lägger upp dem här så fort de är klara!

Läget

 
Har precis trimmat Titan och sitter just nu och värmer upp mina fingrar. Två unghästar är påäg hit, de ska ridas in. Kul, kul! Mindre kul är att det är snö upp till knäna numera. Okej, kanske inte knäna, men 10-15cm snö har kommit i alla fall. Den får gärna försvinna lika fort igen.  
 

Träning för Henrik Johansen!

 
Snart träning för Henrik Johanssen igen, kl två rullar bilen mot Kristianstad för träning. Har fortfarande inte bestämt vilken häst jag ska ta med. Står i valet och kvalet  mellan totte och titan. Hade Skandium inte varit brunstig så hade hon varit förstahandsvalet idag, men hon är inte riktigt sig själv när hon brunstar, så bättre att ha med en av grabbarna istället.
 
 
 

Nästa Pay and jump!

Den 19/1-14 är det dags igen. Vi kommer att anordna en pay and jump där vem som helst har möjlighet att utnyttja vårt fina ridhus. Med oss till hjälp, så brukar det går fint för alla. Passa på att prova på bana på nytt ställe innan tävlingssäsongen? Eller ta med unghästen som behöver lite rutin? Eller varför inte bara prova på en ny höjd? Eller prova på att hoppa din nya häst på en bana för skojjs skull? Här finns fika att köpa på plats, samt minnesrosetter.
 
Det går att hoppa alltifrån bommar på marken och sedan hur högt du önskar.
 
Kostar 150kr att starta två rundor!
 
Välkomna! Sprid gärna detta vidare! Hade varit kul att se många av era ansikten här!
 
 
Vi håller till på Kvarnstena Gård, mitt i hallaröd. Adress: Norra Hultarp 123 24397 Hallaröd.
Det går att anlända när som helst under dagen, så det är bara att ringa/maila när ni har tid, så finns vi tillgängliga som hjälp och fixar banan mm för er. Ni anmäler till ardnaxela9274@gmail.com el 0708449174
 

Smok med liten pilot!

 
 
Gulligaste Smok tar hand om liten ryttare otroligt väl. Så galet snäll och lyssnar till 1000%.

Svar :)

 
 
Hur du har råd med allt och framförallt hur du har råd att rida för tränare på minst 3 hästar varje dag!
 
Grejen är ju att allt det här som har med hästar, träning, tävling osv att göra, det är ju mitt jobb! Jag tjänar ju faktiskt pengar på att göra allt jag gör. Att träna för tränare på tre hästar varje morgon, inbringar pengar till mig. Att köpa in hästar, det ger pengar när de säljs. Att tävla, det tar jag betalt för . Så, för mig kostar det ingenting. Och, det är ju ganska coolt, eller hur!!
 
 
Så  i princip vartenda ridpass jag tar, så drar jag in pengar på det. Snart kommer jag lägga ganska mycket pengar på att köpa in en häst som jag kan utvecklas mer på i hoppningen, och först DÅ kommer det kosta att träna, tävla och att ha hästen. Men, det är en investering så att jag själv ska bli ännu bättre så att jag sen kan ta ännu bättre betalt för det jag gör. Ballt är det i alla fall! :)
 

Varför inga tips?

Får ofta kommentarer om att folk frågar hur dem ska göra i vissa situationer med sin häst i ridningen, tips på övningar, tips på vilka bett, tips på hur man ska rida på en het häst, åsikter om gramaner, osv osv osv. Listan kan göras lång.
 
Saken är den, att jag vill inte svara på sånt. Jag tycker att jag är 21 år gammal och kan inte sitta och svara på sånt över nätet. Jag kan hjälpa till om jag ser hästen/ekipaget framför mig, samt när jag sitter och rider, men sitta och svara utan att ha sett  ekipage i verkligheten, känns bara fel. Jag är också väldigt försiktig med åsiktsinlägg om diverse hjälptyglar och liknande, då jag själv har så otroligt delade meningar om sånt. Jag är så kluven själv. Sen är det här ingen blogg som ska göra folk upprörda i onödan, jag har ett företag jag måste hela tiden tänka på. Folk kan ta åt sig, fast det inte är meningen och det vill jag verkligen inte. Alla vet ju hur lätt det är att lägga in egna tolkningar i texter. Alla läser vi samma text, men vi kan få helt olika uppfattning om hur den som skrev menade. Därför är jag jäkligt försiktig med sånt.
 
 
Denna bloggen är till för att dels göra reklam för alla fina hästar här på gården, och dels inspirera. Jag vill att fler ska våga drömma stort och verkligen satsa på  att göra drömmen till verklighet. Det är inte så svårt att göra drömmar till verklighet egentligen. Det är bara att våga ta steget och förändra, jobba hårdare och planera.
 
Det är bara att sätta igång! Vad har du för dröm om hur framtiden ska se ut?
 

Upplägg!

"Ett inlägg om hur du lägger upp träningen för dina hästar hade varit kul :) Hur ofta du hoppar/tränar för tränare/rider ut osv. Mest nyfiken är jag på hur du lägger upp träningen för dressyrhästarna som ska ut och tävla!"
 
Träningen för hästarna ser ganska olik ut, i med jag har allt ifrån treåringar till tävlingshästar som matchas mot MSV. I slutet av veckan får jag dessutom in en ny häst som ska ridas in.
 
Men, upplägget för treåringar, är i stora drag mest att checka att allt fungerar, allt det där basic. Jag tänker mycket på den tyska utbildningsskalan för unghäst och har den i bakhuvudet när jag rider. Den har jag på precis alla hästar, men på de äldre så går jag ju sedan vidare från detta till att öva skolor.


"Tyska utbildningsskalan

Det talas inom dressyrvärlden ofta om den tyska utbildningsskalan som innefattar takt, lösgjordhet, stöd, schvung, rakriktning och samling. Utbildningsskalan har utvecklats i syfte att bevara den klassiska dressyrens principer, och skall under utbildningen av hästen verka som en god vägledning. Denna utbildningsskala bygger på ren logik och innebär att först när hästen är redo, går ekipaget vidare till nästa steg i utbildningsprocessen.

Takt (Takt): Renheten och regelbundenheten i grundgångarterna skritt (4-taktig, liksidig rörelse), trav (2-taktig, diagonal rörelse) galopp (3-taktig, oliksidig rörelse).

Lösgjordhet (Losgelassenheit): Sammanhängande med takten. Lösgjordhet är en förutsättning för det riktiga arbetets kvalitet.

Stöd (Anlehnung): Syftar på kontakten mellan ryttarens hand och hästens mun. Agerar förbindelse mellan hästens fram- och bakdel, och hjälper hästen att nå en optimal balans med ryttare. Behåller taktmässigheten i alla gångarter.

Schvung (Schwung): Först när takt, lösgjordhet och stöd fungerar skall utveckling av schvung ("överföring av bakdelens energiska impulser till hela rörelsen framåt") påbörjas. Vissa hästar har av naturen mer schvung än andra.

Rakriktning (Geraderichten): Målet med rakriktningen är en symmetrisk häst, som såväl på rakt som böjt spår spårar, det vill säga går hästen med bakbenen i linje med frambenen. En symmetrisk, liksidig häst, arbetar med samma mängd vikt på båda bakbenen och håller därför en jämn kvalitet på sina rörelser åt vartdera håll.

Samling (Versammlung): Detta avancerade steg är sammanhängande med takt, lösgjordhet, stöd, schvung och rakriktning, och kan ej uppnås utan alla dessa steg. Korrekt samling innebär en förskjutning av tyngdpunkten bakåt, så att hästen bär mer vikt på sin bakdel. Bakdelen sänks genom vinkling av bakben och så att säga sätts dessa djupare in under hästen, vilket gör att framdelen blir bärandes mindre vikt, och genom detta blir högre och lättare.

Dessa steg arbetas med i ordningen: 1. Takt - 3. Stöd, 2. Lösgjordhet - 5. Rakriktning, 4. Schvung - 6. Samling. Detta kan även delas in i faser: grundläggande fasen 1-3, utveckling av påskjutet 2-5, utveckling av bärigheten 4-6.

När varje av dessa stegs mål är väl uppnådda, så blir summan genomsläpplighet (ridbarhet)."

 

Har jag en försäljningshäst, såsom polackerna, så har jag givetvis hela tiden utbildningsskalan i bakhuvudet på dem med, men där tänker jag mycket på att rida hästarna så att de ska bli extremt enkla för andra ryttare att rida. Checkar hela tiden av att dem är superenkla på hjälperna tillexempel.

När det gäller dressyrhästarna, så har jag ju alltifrån en femåring som är ganska sen i utvecklingen, då han har varit ganska valpig och stor, en lite äldre häst som är allt annat en lätt - ett litet mysterium har den varit (och har finally börjat släppa!!) samt två stycken som ligger rättså OK i utbildningen för sin ålder.

 

Alla värms upp efter grunden, skalan alltså och sedan övar de individuellt vad de behöver öva mer på. Alla hästar har någon akilleshäl som behöver stärkas och är det en bra dag så "allt" sitter, så har vi börjat öva på skolor som piaff osv.

 

Många hästar jag får hem på utbildning, har enl ägaren problem med antingen det ena eller det andra - ofta är det någon del i skalan som de tappat bort! Sällan att det är svårare än så egentligen :)

 

För att svara på hur ofta jag varierar arbetet, det är helt olika. Just nu går dressyrhästarna på intensivträning, de tränas hårt för att sedan få en veckovila.  "Mina" unghästar varierar mellan hoppning var/varannan vecka, bommar, dressyr och att ridas ute på något vis varje vecka. De går också i sele någon dag, för att slippa belastningen på ryggen.

De äldre hästarna jag har hoppar väl sisådär 1-3 gånger på en tvåveckorsperiod om det inte är något absolut speciellt de behöver lära sig. Exempelvis, har jag en häst med svårt för kombinationer, så kan den mycket väl få avsluta varje ridpass med att hoppa kombination tills problemet är löst. Annars tycker jag inte hästar behöver hoppa så ofta. Då är det mycket bättre med markbommar och stutsserier.

 

Jag är dålig på att rida ut, det erkänner jag. Jag själv tycker det är skittråkigt att rida ut, så ofta så blir det istället att jag rider på fältet så de får sträcka på benen i alla fall och slippa gå inom fyra väggar.

 

Såhär det ser ut för mig, jag tränar numera för tränare varje dag, på minst 3 hästar. Lyxigt!

 

Shit va långt inlägget blev. Förstår om ingen orkar läsa, haha!  ;) Kram på er!

 

 

Tips på inlägg!

Just nu står jag i startgroparna på väldigt många kul grejer som ska hända. Men, just i startgropen, så är det mycket som inte kan skrivas ut och mycket som måste diskuteras och såhär med mannen, tränare osv osv.
Så just nu står jag här och har lite tomt på ideér jag kan skriva här på bloggen!
 
Så tipsa gärna om lite som ni skulle vilja läsa om, så jag får ideérna tillbaka. För det är egentligen inte motivationen som tryter, det är bara tomt i huvudet! Hihi!
 
 

Kallt som fan

Fyfan vad jag fryser. Har tränat dressyr på en häst, och är som en isbit efter att allt är fixat. Gah, vilken mes jag är. Hur ska jag överleva vintern när jag fryser redan vid minus 5 grader? Hm. Vantar är i alla fall prio ett sen att köpa in, haha.
 
Har ju knappt ens kilat in på bloggen de sista dagarna pga mycket att göra, men alla kommentarer har jag nu svarat på, så kika in där ni kommenterat för svar :)
 
 
Nu ska jag sätta  fyr i kaminen och ta en andra frukost innan jag och A tränar nästa häst! Let´s go!
'
 
 

Gnällig hund.

 
Just nu är min hund ett pain in the ass. Herreguud säger jag bara. Hon piper och gnäller mest hela tiden. Antingen för att matte rider, och hon tvingas sitta bakom staketen, eller så för att matte tittar på en annan ryttare som rider och Tilly inte får fullt fokus, eller, eller... eller... Sån här blir Tilly varje gång hon ska löpa, haha. Lätt att veta när och jag säger bara det, nån som vill ha henne för stunden??? Hahah!
 

Smok!

 
Här har vi då lilla Smok, som stutsar över en linje, räcke och oxer! Plättlätt! Ska även ta en ny film på honom, det är en så enormt stor skillnad från den dagen och hur han är nu, åt det bättre - ni ska få se! :)
 
Söt är han i alla fall! Båda ponnyerna är fantastiskt duktiga med barn på ryggen också, otroligt lyhörda och  enkla!

Olimpia

Film från typ andra dagen när jag hoppade runt Olimpia lite, snäll men lite trött ponny som bara stutsade över enkelt en LC-bana. De är så enkla bägge två så det är löjligt! Ska plocka fram lite hinder i helgen igen och ta en ny film nu när de landat lite!
 
 
Till salu!

Good morning!

Klockan är strax över sex på morgonen och jag är uppe för att ta en lite längre frukost än vanligt, brainstorma lite vid datorn, blogga lite, svara på mail osv osv. När klockan är 8, så ska jag ha första hästen utav tre/fyra sadlad och klar för dressyrträning. A är fit for fight igen, med bandagerad hand ;)
 
 
See yah
 

Bytesrätt!

Från och med detta året kommer jag ha möjligheten att erbjuda bytersätt på alla egna hästar jag säljer, vilket är helt fantastiskt. Jag har alltid erbjudit att hjälpa till om det inte skulle gå bra, men nu kan jag verkligen ge bytesrätt.
 
Hur kul som helst att det går så bra nu!
 
 
Jag menar, det måste kännas skönt att veta att man inte "sitter i sjön" om det mot förmodan inte skulle passa med den häst man köpt?

Mina fina <3

 
Bägge ponnysarna går liksom från klarhet till klarhet i ridningen. Idag gick de inte så länge, då de verkligen var hur duktiga som helst. De är så otroligt lättridna och jag tror vem som helst kan känna sig duktig och trygg på dem.
 
För att svara på endel frågor som kommit in om dem, så är de ca 135cm höga bägge två. Men den översta, Smok, är lite grövre och känns större!
 

Slappedag

Idag har det blivit lite utav en slappedag känns det som. Gick upp i morse och matade samt släppte ut hästarna sedan gick jag in igen och jobbade med dator-biten. Gick sedan ut och red "mina" treåringar samt de polska en liten stund var, då de gick bra från början till slut, så tänkte de kunde gott bara få en miniridning idag var, så nu sitter jag här inne vid datorn igen.
Igår hände en olycka när vi skulle träna. Har ju tränat intensivt för A en  månad(?) i sträck nu, varje dag, och igår skulle vi påbörja piaff på en av dressyrhästarna. Hästen kände väl sig pressad, (känslig häst, men vi var ju trots allt superförsiktiga!!) och sparkade bakut, lyckades träffa A´s hand som blev rejält mörbultad. Ush, olyckor händer så fort, och hur försiktig man än är, så kan allt hända. Tur i oturen att sparken träffa där.
I övrigt så går dressyrhäsarna BRA nu och det är kul att få lov att börja på de högre skolorna  på hästen som går bäst för tillfället!
 
 

Smok dag nummer 2!

 

Olimpia dag nummer 2!

 
 
 

Nytt datum, 12/1-14!

Den 12/1-14 är det dags igen. Vi kommer att anordna en pay and jump där vem som helst har möjlighet att utnyttja vårt fina ridhus. Med oss till hjälp, så brukar det går fint för alla. Passa på att prova på bana på nytt ställe innan tävlingssäsongen? Eller ta med unghästen som behöver lite rutin? Eller varför inte bara prova på en ny höjd? Eller prova på att hoppa din nya häst på en bana för skojjs skull? Här finns fika att köpa på plats, samt minnesrosetter.
 
Det går att hoppa alltifrån bommar på marken och sedan hur högt du önskar.
 
Kostar 150kr att starta två rundor!
 
Välkomna! Sprid gärna detta vidare! Hade varit kul att se många av era ansikten här!
 
 
Vi håller till på Kvarnstena Gård, mitt i hallaröd. Adress: Norra Hultarp 123 24397 Hallaröd.
Det går att anlända när som helst under dagen, så det är bara att ringa/maila när ni har tid, så finns vi tillgängliga som hjälp och fixar banan mm för er. Ni anmäler till ardnaxela9274@gmail.com el 0708449174
 

Olimpia

 
Här har vi Olimpia, vackert sto på 8 år, tävlad LB hoppning, och är även inkörd. Enkel att rida på, pigg och känslig, vilket gör henne super-lättriden. En ponny som passar de flesta, såväl ridskola, som den som vill tävla.
 
 
 

Smok

 
Här har vi en av mina nyinköpta polska hästar, Smok! Snygg kille på 5 år, rör sig trevligt, hoppar trevligt är tävlad 80 cm hoppning och är även inkörd. Otroligt snäll och enkel ponny. Maffig, så bär upp lite ryttare trots sina 134cm i manke!
 
En kul ponny för såväl ridskola som för den som vill tävla!
 
 

Frisering av ponnys!

 
Igår tog Sara och friserade ponnysarna, det behövdes! De var verkligen superlånghåriga innan och långmanade, så det blev en rejäl make-over på dem! Och fiiiiina blev dem!! Supersnygga! Idag ska dem fotas massor, så ska jag visa er :)
 
De var i alla fall supersnälla att klippa :)
 
 
 

Gårdagens P&J!

Gårdagens öppen bana/p&j var jäkligt lyckad! Fick in ganska många ekipage som hoppade och alla nöjda! Alla ville komma tillbaka igen och undrade när nästa P&J var. Roligt när det blir SÅ lyckat!
 
 
Såhär såg banan ut!
 
 
Fika och minnesrosetter fanns på palats. Vi serverade även kaffe och toast som inte syns på bilden.
 
 
Framridning för fyra av ekipagen!
 
 
Noah bland annat var publik!
 

Mer info om nästa P&J kommer under dagen!

läget

Eftersom ponnysarna blev sena med två timmar, så får uppdateringen bli imorgon istället. Jag är ganska slut i ögonen just nu, känns som att de går i kors, haha.
 
De såg i alla fall jättefina ut när de sprang i ridhuset. Make-over-time imorgon!!

Good morning!

Allt bra hos alla? 4 januari idag och jag är laddad inför dagen, som har mycket småfix som måste göras innan dagens höjdpunkter, hämta ponnys och få ytterligare ett finbesök här ;)
 
Såg att Amanda länkat mig för någon dag sedan, jisses vad glad jag blev :D Alltid rolig att där är folk som uppskattar det man skriver här :) Jag som bloggar bara för att det är kul liksom :)))
 

 
Vilket fall som så sitter jag just nu och knaprar i mig choklad och Coca-cola till frukost. Resten av huset sover, och jag tänker inte väcka dem. De såg trötta ut igår kväll ;) Ska se till att byta om till ridkläder om fem min och sätta igång att träna på tre hästar idag. Samma tre som igår. Titan har nämligen lite ofrivillig vila ett par dagar, då han lyckats dra av sig ett par skor, och där är mycket som ska klaffa när han ska skos, Bosse ska ha tid och så måste en vet komma ut och göra honom lite trött. Men, idag så är det dags! Så imorgon kan jag äntligen rida på honom igen!
 

 
Sen idag så ska ju givetvis allt i stallen fixas, resterande hästar ridas, det ska förberedas inför resan ikväll, stugan ska städas upp lite, tänkte se till att alla läderprylar blir avputsade osv osv. Jag måste iväg med mitt släp och tömma det, vi har nämligen just nu sopor i det. Typ gammal tv-apparat och utkastad skrivare osv. Så den ska tömmas på tippen och sen tänker jag köra inom lilla Mammut och hälsa på honom. Goa lilla ponnyn!
 
Som sagt, mycket att göra, så det är väl bara att sätta igång!
 
 
Totte på bild från igår!
 
Bloggar här under dagen så fort jag får tid! Ikväll ska ni få mer info om de nya c-ponnysarna! Spännande!
 

Imorgon 19 00

 
Imorgon 19.00 så anländer mina nya polska vänner. Två c-ponnys! Berättar mer om dem så fort de kommit hem!
 

Min fina <3

 
Scandium är hästen som jag alltid rider sist. Antingen henne eller Titan. Bara för att alltid få avsluta med en häst där det alltid går så enkelt. Vi är liksom ett team och har stenkoll på varandra. Fina Scandium och Titan <3
De två är helsyskon, så lite kul att det är dem som är stjärnorna i stallet! 
 

Totte!

 
Vackra Totte gör sig alltid fin på bild! Blir alltid så många på honom, eftersom han  är så bildskön. Valack på 9 år är han iallafall! Vacker häst att se på!
 

Unikum!

 
Unikums utveckling går trots allt framåt nu. Han är en sån häst som jag tror blir otroligt stadig och lättriden. En sån som vem som helst kan lotsa runt och rida fint på. Just nu är han i ett stadie där han ska bara traggla på tills han blir stark i kroppen. Det är en stoor häst med mycket att hålla reda på. Snäll och go är han iallafall! <3
 

God morgon!

Nu är det time för träning på tre hästar! Bam-bam-bam! Filmer och bilder kommer idag sen! Tanja är förste fotograf och filmare! ;D

Jag har det bra jag!

Inte längesedan som Stina var här och hälsade på en helg, Just nu har jag goaste Tanja här och i helgen så får jag ytterligare ett finbesök. Nästa vecka kommer troligen bästa Linda och hälsar på. Wow, jag har vet verkligen bra jag. Fina vänner som vill hälsa på mig <3
 
 
 
 

Filmer på S idag!

 
 
På det nedre klippet tränar vi något nytt. Galopp-skritt-galopp. Hm, ser ganska katastrof ut idag med just det, men lovar er en film på samma sak om cirkus en vecka, så får vi se om vi ser någon skillnad! Utmaning!!

läget

Håller just nu på att ladda upp filmer på Skandium, som ni ska få se ikväll här på bloggen. Det är en rolig häst att rida på :) Just nu sitter jag bara och väntar på att Regina ska ha tränat klart, så jag kan träna på Unikum sen, spännande! Blev lite tajt med tiden i morse, så tränade bara Totte då.
 
Annars idag har jag väl typ, som sagt ridit på skandium, Anna har varit här och kikat lite på Isanna samt så har jag hunnit handla järndojjer på Hööks o gjort bankärenden. Chill dag!!
 
 
Btw så har Regina shoppat en dressyrsadel nu. Hennes mål är numera att kvala in till ungponnySM i BÅDE hoppning och dressyr. Ojoj, stora mål - men som säkert kommer gå superbra! Spännande!
 

Isanna!

 
Det tar sig hela tiden på Isanna, hennes gång är helt otrolig, och hon blir bättre för varje dag att rida. Visst är hon snygg? Svart drömponny ju! :) Ska linda upp henne i vita lindor och så vitt schabrak på det - wow vad fin hon kommer bli!
 
 
 

Godmorgon!

Vilken kväll/natt vi hade igår! Sköt  hur mycket raketer som helst och somnade inte före två på natten gjorde jag. Jättemysigt hade vi! Nu är jag uppe för att snart träna dressyr på några hästar. Gäsp, är supertrött, men vad gör man inte? Jag vill bli bättre, och man måste ju ändå komma upp på morgonen oavsett ;)
 
Kram, mer uppdatering senare idag!
 
 

RSS 2.0