Stallbygget går fraaamåt!!

Nu står FYRA av åtta boxar på plats!! Hur coolt?
 
 
Alltså, det blir SÅ FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINT!!!!!!!
 
 

Julahoppning 2015

 
Sammanfattar såhär. Bliss gjorde en superfin runda i 110cm där vi som bonus slutade på en femteplats! Allt kändes så jäkla bra, vi är tillbaka!!!
 

Hoppträning ikväll!

Igår kväll blev det ridhuset med prinsessan och idag blir det hoppträning i Trolleholm för Leif. Har jättemycket att berätta om hur träning/tävling är upplagd nu. På senaste tävlingen i Perstorp fick jag för första gången i mitt liv en ordentlig prestationsångest och fuckade upp allt för stackars Bliss. Jag såg bara svart så fort jag hade tre galoppsprång kvar och fick panik och red iväg henne. Gah, har aldrig känt så förrut. Enormt frustrerande och jag är så tacksam att det är Lisa som äger Bliss och Lisa hjälper mig med detta. Vi har backat tillbaka några steg för att jag ska hitta tillbaka igen. Bliss får gymnastikhoppning på en meter och jag får tillbaka lite självförtroende igen efter svackan!
 
 
Bliss är världens goaste läromästare och är fantastisk på att ställa upp och hjälpa mig. Är så enormt tacksam för det. Hon är grym <3
 

Snart färdigt!

SKÅL! Taket är på plats. Nu är det över tre meter i takhöjd. Fyfan vad ballt gjort av Bosse och Kurre att fixa detta. Detta som egentligen var ett "omöjligt" projekt enligt alla de lärda snickarna, men med två supermän, så gick det ju som en dans! Jag är så imponerad.
 
Detta är bara SÅ häftigt. Nu ska de sista detaljerna med taket komma på plats sedan ska det såga hål på gaveln så att vi kan sätta in dörren därefter. Det blir en stooor dörr på 2,30 hög och 180cm bred. Nice! Imorgon kommer betongbilen och så ska rännorna gjutas igen, sen lördag morgon så ska boxarna upp! Söndag kväll/natt är det färdigt för att inspekteras!! Jordbruksverket har lovat att komma omgående (alltså mån el tis. ) Sen är det bara att flytta in hästarna! Hur coolt?? Det kommer bli SÅ bra :D Vilken julklapp! Dagen efter vi flyttat in hästarna, då ska jag äta frukost i stallet på morgonen och beundra allt.

Snart får vi nycklarna till huset också, då kommer vi till ro igen. Det har varit ett par enormt påfrestande månader nu. Men snart så. Snart kan jag arbeta normalt igen.
 

Just nu!

 
Kurre och Bosse fixade stolpar till taket igår... Idag påbörjas lyftet! Håll tummarna att allt går som det ka nurå! :)
 

But first - let´s take a selfie!

 

Volkswagen Grand Prix

 
Om fem timmar och fyrtiotvå minuter så befinner vi oss nere i Flyinge för att kika på Volkswagen Grand Prix!
 
Grym inspiration mitt i vardagen :D

En riktigt fin hopponny!

För den lilla tuffa tjejen el killen som söker en galet fin hopponny så finns han här, han hoppar enormt fint!!
 
 
En cool kille på 7 år. Maxad b-ponny!
 
 

Har så mycket att skriva om..

Men så fort jag sätter mig ner på kvällen efter en dags arbete, så är jag så slut att ögonlocken bara trillar ihop. Jag är så slut så det är ju helt galet. Så fort allt har kommit till ro igen så ska jag ta en dag ledigt och göra någonting med bara mig själv tror jag. Sounds like a plan... 
 
 

Träning för Leif idag!

Idag har jag och Bliss varit i Trolleholm och tränat för Leif! Han sa några grymt bra saker som gjorde att poletten trillade ner för mig. Underbart!! Ska berätta mer om det imorgon... jag är trött nu ^^
 
 
Bästa Bliss lär upp mig väl <3
 
 

Eris!

 
Här är en av de b-ponnys jag har hemma just nu. En nioårig flicka, en prinsessponny. Grymt snäll ponny som tar väl hand om sin ryttare. Hon är tävlad 80 cm i polen. En pigg och glad ponny med hjärtat på rätta stället.

Nytt täcke till prinsen...

Lilla Appe sa ju till mig att han ville ha ett alldeles nytt täcke, och med dem rådjursögonen han har så kunde jag inte säga nej såklart, så vi for in till Hööks och köpte ett täcke med hals till honom <3
 
Ett sånt här blev det!! Passade superfint :) Känner jag mig själv rätt lär Appe bli grymt bortskämd ;) hihi
 

Katastrof-start idag med Bliss

Stackars, stackars Bliss. Hon är en kämpe. Idag skulle varit dagen jag debuterade 130cm på Bliss, men så blev det icke. Efter min sämsta start någonsin i 120 valde jag såklart att stryka mig från nästa. Idag stämde det inte alls Jag skäms något enormt för Bliss skull. Jag red förjävligt rent ut sagt. Blev feg på underlaget som inte alls var bra i Båstad idag, alldeles för halt och det liksom släppte. Det resulterade i att jag inte satte galoppen som jag skulle och började backa henne istället. Det här är vår första riktigt , riktigt dåliga start tillsammans, jag känner mig så enormt ledsen för Bliss skull. Stackars fina prinsessan som kämpar alltid. Nu blir det till att hårdträna för att ta revanch nästa vecka. Lisa ska hjälpa till o få fason på mig igen ;) Lisa är bra hon!!
 
 Nya tag från och med imorgon!!
 
 

Appendix!

Appendix, minns ni honom? Den fantastiskt vackra hästen jag sålde till Åland?! Han är numera tillbaka i skåne för att han kommer bli min igen! Jag är så otroligt glad och tacksam, har saknat honom sedan dag 1 han åkte <3
 
 
Här är han som fyraåring! Han är ÄNNU vackrare nu och jag kan knappt bärga mig tills imorgon, då kör vi till ridhuset och rider! Filmer kommer på det tänkte jag :D Jag är så glad!!!

Guldklimpar med hem...

Just nu har jag två spännande hästar med hem från Stockholm.... Kan knappt bärga mig tills vi kommit hem... baara 8 timmar kvar, haha!
 
 
Jag är så glad, så glad, så glad och tacksam. Mer info tänker jag berätta senare.... :)
 
 

Stark och peppad!! (och fysatan vad kallt det är i stockholm...)

 
BRRRR så kallt det är!!!! Är påväg upp till Stockholm för att leverera häst hämta upp hästar... Känns bra, företaget rullar ju trots allt på som bara den  även om det är kaosartat runt omkring! Jag känner mig peppad och jävligt stark som lyckas trots allt och hur det än är - det är bara att bita ihop och ge sig fan på det så går allt.  Önskar så att jag kunnat berätta mer ingående, men får professionellt hålla tyst om det. Kan säga såhär, jag känner att jag är ett trappsteg ifrån att nå en helt ny nivå av mig själv, likaså företaget. Oooch... jäklar vad jag är peppad för det!
 

Vattenproblemet....

 
Vad ni ser här på denna bilden är en 12 meter djup, stenlavad  (HANDLAVAD STEN!!!!) brunn (samt så är den borrad ytterligare 30 meter )... Problemet vi hade för några dagar sedan är att vattnet slutade fungera. Så det var ju bara att klättra ner i brunnen och försöka åtgärda problemet! Gäller att inte vara nervig för trånga utrymmen här inte...  Sagt och gjort, ny pump blev det och efter lite fix och trix så fungerar vattnet igen!

Trött i kropp o knopp!

På kvällarna när jag väl sitter framför en dator så är ögonlocken så enormt tunga. De säger bara god natt liksom ;) Det händer så mycket hela tiden just nu, vi ligger mitt mellan "dåtid och framtid" och får kämpa mycket för att få runt allting just nu, men skam den som ger sig. Efter regn kommer solsken, eller hur var det nu? ;)
 
Roligt är i alla fall att det är enormt tryck på ponnysarna jag har hemma nu, så snart ekar det väl tomt igen ;) Dags att fyllt på dårå ;D
 
 
Här är fina Lotus från idag! Goding!!
 
 
 

Våra hagar!

 
Alltså huuur lyxigt och härligt kommer våra små lyxlirare ha det egentligen? Paradis!

RSS 2.0