Tiden går så fort!

.... Jobbade "inte så länge" idag.... avslutade dagen redan vid åtta på kvällen, haha! I alla fall i stallet, för sedan har jag meckat mycket med mailen, filmer och så vidare. Sjukt vad mycket där är att göra för tillfället.
 
Några av hästarna som filmats idag är bland annat...
 
 
Doris... som jag blir så glad av att rida, hon är verkligen en häst som gör sitt allra bästa hela tiden.
 
 
Panda, som är som en smörklick i solsken.... så himla mjuk att rida!
 
 
Energiknippet Ricki som söker utmaningar hela tiden, vilken fantastisk ponny detta kommer bli :D
 
 
 

Så RÄTT!!

 

FIN femåring!

 
Sto på ca 162cm, 5 år gammal, fantastiskt snäll. Den här hästen är superenkel i all ridning och hantering. Hon har alltid öronen spetsade och tycker det är hur mysigt som helst att stå och kela. Snäll att rida på alla vis, såsom i skogen och på nya platser. Hon är otittig och väldigt cool. Lagom motor framåt, går i form i alla tre gångarter och hoppar snällt det man styr på. Går i dagens läge 90 cm banor utan problem. En häst som passar såväl på ridskola som till dig som vill ut och tävla.

Ny irländare!

 
 
 
 
Fantastiskt fin irländare har kommit in! Sto på 6 år, ca 146-147cm hög. En ponny med DET i hoppningen. Hon är väldigt modig och har alltid öronen spetsade framåt. Väldigt enkel på hinder, lagom motor framåt och vill alltid göra sitt bästa. Hon tränas i dagsläget banor på 110cm utan att blinka. Snäll i all hantering och snäll att rida. Ingen ponny som hittar på några dumheter. En ponny för dig som vill satsa o ha roligt på tävlingsbanan! Visst är hon fin?
 

Såhär trött är jag väl just nu.....

 
Be right back....
 

Full fart...

Mina ögon går i kors just nu, så i valde att ta en timmes paus såhär nu på eftermiddagen. Shit så trött jag är! Aja, hästarna går som vanligt bra, har verkligen ett gäng trevliga hästar för tillfället, med mycket fin kapacitet och kvalitét. Himla roligt!
 
 
Fröken Panda är verkligen en cooooool ponny. Gillar henne jättemycket. Häftigaste färgen har hon  i alla fall, hon drar mycket blickar till sig.
 
 
Olle har börjat komma igång igen efter sin lunginflammation och är verkligen pigg och glad! Han kommer göra någon sååå lycklig när han är fit for fight igen :D
 
 
Snygga welshen är verkligen en Power-pingla med mycket gång och otroligt rolig att rida.
 
 
 

Panda detaljbilder...

 
Coooooooool ponny alltså :D
 

Gloria!

 
Lilla primadonnan är ju bara så söt så man smälter <3

Panda!

Ny ponny in, är en ponny som vi kallar för Panda! Hon är ett 12 årigt sto, ca 147cm hög maffig modell. Fantastiskt rolig ponny att rida på, väldigt bra riden!
 
Mer info om henne efterhand.... Riktigt cool och läcker ponny är det i alla fall!
 
Eller vad säger ni??

Regina red och jag tog bilder... den här ponnyn gjorde sig verkligen på bild, så jag kunde knappt välja ut vilka bilder jag skulle lägga upp. Så... det blev ganska många ^^ <3

Tävling i Trolleholm!

Appe var fantastisk idag, som vanligt.
 
I första klassen så nolla han grunden och fick två ner i omhoppningen, han var laddad redan från början, men blev bara mer och mer laddad ju fler hinder han fick hoppa. Glad är han i alla fall och det slutade ju med att det blev lite lätt "av och på" vilket gjorde att två bommar föll. Men, lika lyckliga var vi för det, vem kan vara ledsen när man har en överlycklig häst ? :D
 

I andra klassen hade han lugnat sig betydligt och vi fick mycket bättre flyt och satte en dubbelnolla :D
 
 
 
Den här hästen gör mig så enormt lycklig och jag är så glad att kunna kalla honom för min!

Appe på tävling!

Appe har varit på tävling idag! Gick som vanligt jättefint och skötte sig exemplariskt! Återkommer med resultat :D
 
 
 

Bonzi!

 
6årigt sto efter Blue Hors Zack. Otroligt snäll och lättriden. Hon är ganska stor, är nog strax över 170cm i manke, men väldigt nätt och fin att rida! Hon är så himla fin, så man önskar man haft en dressyrsadel hängandes så man kunde trimma dressyr på riktigt ;D Fina Bonzi!
 

Welshen....

 
Startade dagen med att rida på fina welshponnyn! Hon är verkligen cool att rida på, häftig!

Fina Tequila!

 
Här är supercoola Tequila! Hon är  enbart fyra år gammal men helt otittig och superfin ridbarhet på hinder! Så jäkla okomplicerad och enkel! Styr och visa henne vilket hinder så fixar hon resten. Tänk vad fin hon kommer bli med lite styrka och mer kondition! Mums :D

Isana

 
Här har vi en otroligt lovande ponny!!
 
Sto född 10, 146cm hög. Hon är efter den supertrevliga hingsten bodethal´s notre petit. Hennes mamma har diplom. Isana är en ponny med fantastiskt psyke. Otroligt snäll i all hantering och ridning. Väldigt enkel att ha med och göra. Hon är bra utbildad för sin ålder. Gick ungponny SM i dressyr som fyraåring. En ponny som kommer kunna gå långt för den som vill satsa, passar även som bästa kompis, då hon tycker allt är roligt.

Welsh kat c

 
Hon är ju inte måttligt snygg denna tjejen. Hon har grym fin stam och rör sig med tre riktigt bra gångarter.  Vill ha en mjuk ryttare, hon kommer bli fantastiskt fin!!
 

Kattungar...

 
Alltså, är det ingen som vill ha en kattunge? de är huuuur sociala som helst, rumsrena och uppfödda inne. De kostar en guldpeng!

 

Karino!

 
Sötaste lilla ponnyn, kommer bli en fantastiskt rolig liten hoppeponny.... <3
 

Stort GRATTIS!

Aril, som vi sålt upp duktiga Cornelia gick SM för 6åriga ponnyer denna helgen och avslutade med att VINNA finalen! Aril är härmed Sveriges bästa 6åriga b-ponny och vi är otroligt stolta och glada att vi sålde honom till en så duktig tjej som tagit vara på honom så väl och utvecklat honom fantastiskt fint.
 
GRATTIS!!
 

 

Gloria!


Gloria är den där lilla näpna tjejen som helst målar naglarna i ljusa pastellfärger innan hon ska visa upp sig. Hon är fantastiskt go ponny, rör sig superfint och är verkligen guda-snäll. Hon kommer bli någons bästa kompis!

Welshponnyn

 
 
Visst är hon vacker? En väldigt snäll individ, med tre bra gångarter. En ponny som med lite utbildning kommer kunna klättra upp i klasserna!

Återkommer med update!

 
Återkommer ikväll med massor av uppdatering! Håll utkik senare :)
 

Hur fint?

 
Här är en del av sadelkammaren! Hur mysigt att sitta där o ta en kopp kaffe, eller sitta och läsa ur en av böckerna? LOVE IT!
 

Lovande d-ponny!

 
Denna här ponnyn kommer gå långt. Hon hoppar helt fantastiskt. Är som en liten stor häst att rida och är väldigt okomplicerad. En ponny som även hade kunnat passa den lite mindre rutinerade ryttaren som vill satsa då hon är väldigt, väldigt snäll.
 
 

Backman!


Backman går från klarhet till klarhet, är otroligt fin att rida på och ger sin ryttare en fantastisk känsla. Skuttade honom på lite idag också och ja jäklar vilken fin inställning. Även tittiga hinder som grinden och vattenmattor hoppade han utan att blinka! Fantastiskt psyke! Att han är galet snygg att se på gör ju inte saken sämre ;)

Söt va?

 
 
Här är en renrasig welsh, fantastiskt söt ponny. Snygg modell som rör sig riktigt bra. Ska rida på henne ett par gånger till och sen berätta mer om henne. En läckerbit!
 

Gott o blandat....

 
Gulligaste Pip är en go ponny, vilken pingla!
 
 
4åriga Tequila är otroligt snäll och väluppfostrad kille!
 
 
Mys <3
 
 
Kiwi hoppar som tusan! Han söker en ryttare som vill ut och hitta på roliga saker!
 
 
 
Trötta grabbar tar tupplur mitt på dagen... Appe o Gigolo!
 
 
 
 

Backman!

 
SUPERfin fyraårig valack med talang inom både hoppning och dressyr!

Intensiva dagar!

Hinner knappt sätta mig vid datorn alls just nu. Det är verkligen fullt ös från morgon till kväll - men roligt är det. Fantastiska hästar har jag hemma och det är himla roligt att rida varje dag. Ett par stycken är redan sålda, härligt!
 
Håller just nu på att ladda upp en film på fantastiska Backman som står hos mig till försäljning. En otroligt fin häst med Power. Talang inom både hoppningen och dressyren!
 
 
Lite printade bilder fån filmen på Backman!

Vilken uppsyn!

 
Dem ögonen! Fina Oliwia!
 

Ett gäng är nu ridna!

Måste bara börja med att säg... WOW... jag är mållös.... vilka fina ponnyer <3
 
 
Scoti är en maxad b-ponny (ska mäta honom så han inte är över, men tror han är maxad) på 10 år. En ponny som gått upp till LB klasser i hoppning. Mjuk och väldigt snäll att rida. Åt det piggare hållet, men aldrig het el stark. Fantastiskt fin ponny!
 
Grafik är en liten b-ponny valack på 8 år. Supersnäll, framåt ponny, bra riden! Toppen-ponny för den lilla ryttaren!
 
 
Oliwia är ett OTROLIGT fint sto ca 162cm hög. Den här hästen tilltalade mig på en sekund efter att hon lastats ur lastbilen. Hon har en enorm utstrålning, rör sig med tre bra gångarter och hoppade väldigt okomplicerat. Hon är startad 1 meter o 110cm i Polen.
 

Olle är en rutinerad b-ponny valack på ca 126cm. Han har gått upp till 90klasser och är en erfaren kille. Väldigt lugn och sansad ponny med ett fint hopp i sig!
 

Karino är en c-ponny valack på 9 år. En cool ponny med stor kapacitet. För dig som vill ut och tävla!

Sagoponnyn Baltik! Han är en valack ca 125cm hög, fantastiskt snäll. Har gått lätta klasser i både hopp och dressyr. Väldigt simpel och enkel ponny passande till det mesta!
 
 
Puuhhh..... det var dem jag hunnit prova hittills.... nu är det mat - sen nästa gäng :D
 
 
Flickorna vilar i lösdriften i väntan på att ridas :D
 

3 till...

Och så råkade där komma tre till..... :o
 
 
Mer om detta imorgon.... galet!
 

Snabba ryck...

.... behöver sommarjobbare i stallet akut! Hör av dig vid intresse!
 
0708449174 el [email protected]
 
 
 

Höns

Har ju helt glömt att berätta om att jag har blivit hönsmamma! På djurmarknaden för någon vecka sedan så köpte jag med mig fem kycklingar av rasen Holländsk vithätta dvärg och tre stycken silkeshöns.
 
De är så himla gosiga <3
 
 
 
 
 
 
 

LOVANDE 4åring!

Ser inte så mycket ut för världen på bilden, men jag kan lova -den här ponnyn är en talang i både hoppningen och dressyren. Riktigt fin ridbarhet och OTROLIGT snäll. En ponny för dig som vill satsa!
 
4 år gammal, ca 146-147cm hög. Som en storhäst i liten modell.
 
 
Han kommer verkligen bli en toppen-ponny!
 

Gloria!

Prinsessan Gloria tog mig med storm med sitt otroligt vackra ansikte.... dem ögonen är "to die for". Att resten av ponnyn är lika vacker, gör ju inte saken sämre ;) Ca 137 cm hög 6 år gammal.
 
 

Cooool kille!

Här är den vi fick "sämst" bilder på, han ville mest titta åt fel håll, eller stå knasigt med sina ben el liknande - haha!
 
Så, får ta nya bilder imorgon! :D
 
SNYGG valack på 10 år, snygg denna med tycker jag!
 
 
 
 

Sagohästen...

.... den här ponnyn ser verkligen ut att vara hämtad direkt ur en saga. Så himla vacker!
 En valack på ca 128 cm, enormt snygg 9 år gammal.
 

Vad säger ni? Vilken saga är han hämtad ifrån? :D

Pricken Pip!

Denna ponny alltså *hjärtögon*! Hon är 6 år, ca 125cm hög. Vilken pingla! Otroligt genomsnäll ponny. Jag har ju en liten förkärlek till prickiga ponnyer, tycker de är så himla söta alltså. Något visst är det med de där prickarna <3
 

Hennes namn betyder pip på polska, så att hennes smeknamn lär ju bli pip eller pippi!

Läckerbit!

En annan läckerbit är den här killen på 8 år! En snygg ponny med bra gång och hopp i sig!
Ca 122cm hög, så han passar den lilla ryttaren. Himla trevlig ponny!
 

 
Läcker va? Han ser ut som en liten karamell!

Nya polska ponnyer!

Alltså SHIT, jag är KÄR! Vilka fantastiska ponnyer som kommit hem!
 
Någon som är nyfiken?
 
 

Här har vi den minsta.... Lill-lusen! Ett femårigt sto, ca 118cm hög. SNYGG donna, super med barn <3
 
 
Söt va?
 
 
De andra kommer i separata inlägg.... håll utkik!
 
 

RSS 2.0