Framhoppnings-hinder!

 
Mycket praktiska snygga framhoppningshinder där man ser exakt hur högt man hoppar. Kan fås med el utan tillhörande bommar. Kan även fås med klubblogga/sponsorlogga el liknande.  Tipsa gärna er ridklubb om detta!

För prisuppgift och beställning ring Bosse 0708198699 El Ann-Therese 0733828145
 
Kan meddela att de var väldigt uppskattade på Åsbo Ryttarförenings stora hästtävlingar de hade i helgen!
 
 

Lili!

 
Hon är ju så söt, den där Lili! Hoppar som en liten klocka gör hon och med god inställning! Fantastisk ponny för den lilla tjej/kille som vill ut på hoppbanorna :)
 
 
 

Sambor

 
Har just varit uppe på klubben och ridit Sambor. Vilken go ponny han är. Ger en fin känsla när man rider och vill vara till lags hela tiden. Grymt fin ponny!

Tävling i Åsbo RF!

Appe har fått tävla en klass på fredagen och en på lördagen i Åsbo. På fredagen gick han en 1 meters klass och på lördagen gick han en 90. Detta gjorde han som vanligt med bravur och satte två nollor!
 
Han är helt fantastisk den hästen....
 
 

Bebisar

 
 
Hur söta är inte Bellas bebisar? Någon som vill ha en? *hjärtformade-ögon-smiley*

Lili

 
Här har vi läcker primadonna. Vacker som en dag, kommer bli någons kompis/tävlingsponny!
 

Gårdagens Appe!

 
Appe är som ett lyckopiller <3 Helt fantastisk.
 

Tilly hälsar!

 
The best makeup a girl can wear is her smile!
 

På dagens to-do-lista....

- Filma alla ponnys
 
- Besiktningar
 
- Trimma övriga hästar
 
- Fixa färdigt hagarna där nere
 
Hejja oss!
 
 
Han är verkligen stor, den där Appe!
 

Dagens Panel!

Eller Pajas som vi kallar honom!
 
Visst är han fin?
 
 
Himla läcker ponny detta, han är verkligen simpel. 5 år gammal - till salu!
 

Smulan

 
Smulan är ett  17årigt sto som är här till försäljning. Hennes matte jobbar här denna veckan. Det här är en ponny som är SUPERFIN häst att lära sig på. Hon är bra riden på marken och hoppar jättetrevligt. Hon är "lagom" pigg och framåt, och lyhörd för hjälperna. Fantastiskt sockersött sto som vill ha ny liten ryttare att lära upp nu!
 
 

Mieszko

 
Den här ponnyn blir inte riktigt rättvis på bilderna. Han är en grymt söt och snäll ponny på 8 år som är mycket riden och körd. Han är faktiskt körd tillsammans med Sambor också. Så är där någon som söker ett par till körning, så har jag här ;) Stor c-ponny denna med!
 
 
 

Sambor

 
Pigg och glad kille på 9 år. Han är både riden och körd mycket. Maffig ponny som bär upp mycket ryttare.
 

Gutek

 
Vilken underbart snäll fyraåring som tog hela dagen med ro igår. Av från transporten så var maten i boxen det viktigaste han kunde tänka på och när jag satte upp en yngre tjej till att rida honom hans första ridpass i Sverige,så skötte han sig superfint. Cool ponny!

God morgon!

Good morning!
Har en grymt bra dag framför oss med massor att göra. Bosse har kört tidigt för att sko hästar och vi ska fixa morgonsysslorna i stallet samt fixa hagar. Sen är det ridning som gäller hela dagen och mycket filmning! Alla de nya ska filmas och fixas med. Har redan kunder på de flesta. Jag ska lägga upp inlägg här med bilder som vi tog på alla de nya igår. Fullt ös.
 
 Då så. Då kör vi denna dagen!
 
 
Mitt hem <3
 
 

Massa nya ponnys!

 
Gutek valack på 4 år. B-ponny!
 
 
Panel, valack på 5 år, stor c-ponny
 
 
Sambor, valack på 9 år, stor c-ponny!
 
 
Mieszko, valack på 8 år, stor c-ponny
 
 
Och så kom lilla Smulan idag, en av vårens praoelevers ponny som är till salu! Victoria är här och jobbar denna veckan. Smulan är ett sto på 16 år, c-ponny!
 
 
 
 

Panel

 
SUPERGO c-ponnyvalack på 5 år. En maffig och väldigt snygg modell på ponny. Vi kallar honom för Pajas, kolla min instagram, så förstår ni vad jag menar, hihi!  ;) Min instagram heter alexandraferm!

Dan före dopparedan....

Idag är det lite som dan före dopparedan i och med imorgon anländer fyra stycken nya polska ponnys. Samt så kommer ytterligare en supergo ponny so jag träffat tidigare som ska säljas. Så att imorgon blir det mycket uppdatering om de nya ponnyerna som kommit in :)
 
Så idag går dagen åt att rida igenom alla hästarna, det ska planeras massor och fixas.
 
 
Appe för några dar sedan. Pröva få hästen med myror i benen att stå still på en vacker uppställningsbild. "Ska vi gå snart, matte? Ska vi, ska vi, ska vi?"
 

Tiden rusar...

... och ´pang bom så var det redan midsommar.... för oss i skåne innebär det ösregn ungefär. Men å andra sidan - det har ju regnat de sista två månaderna konstant känns det som, så why not? Hoppas på lite sommar snart.
 
Mitt liv går i 790km/h, och jag hänger inte riktigt med. Skulle lätt behöva en sommarjobbare snarast möjligt. Någon intresserad av att lära sig massor och kanske ta med sin häst el liknande - så hör av dig. Jag behöver det, typ omgående ^^
 
Vad har hänt sedan sist då? Tja, ponnysar har åkt in och ut ungefär i en rasande fart.
 
IN har en supersnygg grå b-ponny kommit, Lili! Mer om henne senare...
 
 
Jag har även hunnit varit iväg och tävlat i Sydslätten, där Appe bjöd mig på två felfria rundor i 80 och 90 cm. Han är allt duktig han, han säger HÅLL I DIG MATTE!
 
 
Min kise Bella, hon har lyckats få tre kattungar igår, helt underbara. Så nu är jag mormor!
 
 
Så, för den som är sugen på en kattunge när de är redo att lämna morsan, hör av er. De kostar en guldpeng.
 
 
 

Välkommen Molly My!

 
B-ponnysto på 15 år.
 

Starlight :)

 
Pampig ponny, eller hur? :)

Tävling i Vinslöv med Appe!

Om man ska summera dagen, så var Appe helt fantastisk. Han skötte sig väldigt väl precis hela tiden. Han är ju en pärla att rida på <3
 
I första klassen som var en 1-meters gick han in och gjorde en superfin runda, med fina språng. Fick ett ner på hinder nummer 6, en oxer som man hoppade liksom mot grinden. Där backade han av och tyckte det såg lite äckligt ut, men snäll nog så var han lydig för mina hjälper och hoppade snällt i alla fall - dock sisådär 2 meter över och tappade bakbenen litegrann och klonkade ner bommen ;) I övrigt så måste jag säg att det var en ganska så "prickfri" runda!  :D
I och med vi bara var två stycken av typ tio som det gick "bra" för (mindre än 8 fel) så fick Appe en rosett trots sitt nedslag :)
 
 
I runda nummer två som var en 105cm, så måste jag säg att banan var jäkligt skumt byggd. Eller snarare , jäkligt tighta och komplicerade vägar för att vara en lokal liten klass. Appe gjorde sitt bästa och klarade det ganska så bra fram till hinder 7a & b. Den vägen blev liksom helt åt helsike och det gick inte. Och inte tänker jag försöka tvinga honom att göra något som känns för svårt, utan jag valde att hoppa ett annat hinder istället.
 
SUPERNÖJD med honom verkligen är jag, han är så himla lydig, och kämpar järnet för min skull!!
 
Nu till helgen åker vi till sydslätten för att hoppa små hinder, 80 och 90 cm bara för att göra det BUSenkelt :)
 
Bästa Appe, här kommer lite blandade bilder från söndags <3
 
 
 

Sneakpeak tävlingsoutfit!

 
Hur snyggt blev inte detta då?
 
Hjälm från Uvex, Kavaj från Horka, Schrabrak från J van D, Eskadron-huva och eskadron-skydd.
 

Vad säger ni om detta?

 
Idag när jag red så gick knäppet på sadelgjorden av på den ena sidan där som ni ser på bilden. Kan ju säg att först var jag sur över att den gått sönder, tills jag insåg att det var ju inte sömmarna som gått sönder, utan lädret! Och lädret är ju lika dåligt på den andra :o
 
Shiiit, tänk om bägge lossnat och gått av, herregud, då hade nog ponnyn undrat varför man dratta i backen!
Tror min stackars magplatta har sett sina bästa dagar... ska ta in den till en som syr i läder och fråga om det är lönt att göra vid den  ^^ Gamla magplattor är de mjukaste och skönaste magplattorna juuu....
 

Träning i Hästhagen för Peter Eriksson!

Fick frågan om jag ville ta över Es plats på träningen, och utan tvekan - JAVISST!!!!
 
Så i torsdags stoppade vi in Appe i transporten och körde till Hästhagens Ryttarförening för att träna för Peter. Appe var typ "så-in-i-helvetes-pigg" och flashade gärna med sin stora galopp, enormt luftiga byten och mycket schvungiga skänkelvikningar. Herregud. Och när vi skulle hoppa fram trodde jag han skulle skicka mig till månen! Katapult över de små minihinderna!
Men, trots att han var het och hade enormt mycket energi så skötte han sig som vanligt exemplariskt. Han gjorde alla övningar med bravur och hoppade fint. Lite krokiga språng ibland, när han valde att hoppa sisådär 1 meter över hinderna, men överlag hoppade han bra!
 
Hans energi är så himla härlig, han bara vill, vill och vill hela tiden! Superlydig och trots myror i kroppen så lyssnar han så himla väl på mig. Fick med oss mycket bra tips på vad vi kan öva vidare på  (ska ta det i ett separat inlägg). Vi avslutade på en bana som låg på mellan 110-120cm och det gjorde han utan att blinka. Tror aldrig vi har höjt upp hinderna så högt själva hemma förrut - så det gav mig en liten självförtroendekick såklart! Vi kan!
 
Peter gav fina lovord om honom och Appe var verkligen stolt och glad efter träningen. Så himla roligt att sitta på en häst som verkligen älskar att jobba och vill visa upp sig.
 
Jag sitter med ett leende på läpparna hela träningen igenom <3
 
 
 
 
 

Att jobba 24/7

Måste ju säg att timmarna räcker inte helt till för att hinna sova, äta och sitta ner någon annanstans än i sadeln just nu. Inte mig emot, jag tackar och känner mig som en tiger varenda dag just nu. Känner mig trots allt stark och ett jäklar anamma. Grymt!
 
Så nu när jag väl har tid att sätta mig ner här, så har jag som vanligt mycket att berätta om.
 
Inlägg som ligger och väntar är bl a:
 
-Träning för Peter Eriksson med Appe
 
-Många sålda ponnyer!
 
-Nya ponnyer på ingång...
 
-TÄVLING med Appe i Vinslöv
 
osv osv osv...
 
Måste säg att jag och Appe var grymt snygga i Vinslöv, med vår nya outfit. En kavaj från Robert de Rover Ridsport av märket Horka och ett nytt begagnat J van D schabrak. Mmmmmm..... vad fint det blev!
 
 
Mer om detta snart!! BE RIGHT BACK!
 

Träning för Peter Eriksson!

Igår var jag och Appe på vår första hoppträning ihop, och det var för Peter Eriksson!
 
Grym träning med bra upplägg som vanligt. Appe skötte sig exemplariskt och jag blir så himla glad av att rida den hästen. Han ställer verkligen upp!
 
 
Tänkte skirva ett inlägg med vad vi måste jobba vidare på sen, nu är det frukost som gäller!
 

Bomba!

Bomba var riktigt fin när jag red henne idag, mjuk och följsam till 100%!
 
Hon är verkligen en vacker dam med stort hjärta. Nu blir det många bilder, för jag kunde liksom inte välja ut vilken som var finast!
 
 
 

Rida, rida, rida...

Det enda jag gör för tillfället känns det som, haha  - men kul äre, o fina hästar är här!
 
Här är en bildbomb på Lucek från dagens ridpass!
 
 

Godingar....

 
Hugo hade väldigt bråttom ut i hagen idag, så vi hann inte ens få av grimskaftet innan han och Mammut var i full gång o brottas. Mina busiga grabbar...
 
Måste bara berätta, MAMMUTS ENA KULA HAR TRILLAT NER :D Hoppas den andra också kommer snart :D
 
 
 

Barnponnyer - check!

 
Kolla in här, hur snälla är dem inte? Vanja är ju helt nybörjare och har egentligen inte balans nog för att rida själv, men på dessa vågar jag absolut släppa henne själv. Haha, ser ni hur Vanja tappar balansen varje gång Mustang är lydig och stannar när hon säger ptroo? Och ändå bara står han där och försöker balansera upp henne. Så himla snälla bägge två. Och jäkligt välridna!

Lucek idag!

 
Måste säg att den här ponnyn har mycket bättre ridbarhet än vad jag hade förväntat mig när jag köpte honom. Jag köpte honom för att köpa en genombussig och sjysst ponny, och ja - det är han ju! Men, på köpet fick jag en ponny med riktigt bra ridbarhet och otroligt lätt att rida fint på. Han vill jobba och tycker det är roligt! :D

Lucek!

 
Han är allt söt, den där Lucek. Bättre barnponny får man leta efter, för denna är verkligen lugnet själv och helt trygg i alla situationer.

Alltså hur snygg?

 
Mustang, b-ponny på 6 år! Galet vad fint han rör sig. Fjädrar under tassarna!
 

God morgon!

Från att ha avslutat en intensiv vecka igår vid 22.30 på kvällen till att nu starta en ny ännu mer intensiv vecka. Har en "to-do" lista som är något optimistisk och ett tidsschema som är tight. Men, vad gör man inte för att lyckas?
 
Har precis vaknat och vi ska direkt iväg nu på morgonen för att filma Mustang. Nya filmer behövs, han har ju blivit way mycket bättre sedan han kom, så för att göra honom rättvis på film, så får jag se till att ta nya. Även lite bilder ska tas. Han är snygg den där Mustang! Tänk.... om han bara vägt sisådär 50 kilo mindre, då jäklar! Haha!
 
Har visningar senare på förmiddagen och även under eftermiddagen. Ska även hinna ringa många samtal som jag ligger efter med samt få till lite besiktningar. Det rullar kan man ju säg! Snart, snart, snart är vi ikapp sedan vår helvetes-tid som krävt att vi vänt ut och in på oss för att lyckas. Vi är snart i mål.
 
 
Kolla in nya setet inför kommande tävlingar. Kommer vi inte vara bäst, så kan vi i alla fall vara snyggast. Eller hur är det nu man säger?
 

RSS 2.0