Läget

Hej allihop. Lyckad dag idag, då det har varit en enkel, okomplicerad dag där vi fått en hel del gjort. Mycket förberedelse inför helgens äventyr på gården, hästarna är ordentligt ridna, fått en häst såld, en häst på G att få såld, nya hästar kommer in i veckan - ah you name it. Nu börjar det tuta på ordentligt!
 
Bl a en fin hopphäst kommer in samt en lovande dressyrhäst. Vad sägs om det? Något som ni söker?
 
Kommer snart att köpa in nya hästar från Polen, något speciellt någon söker som ni vill jag ska kika extra på? Hör av er! 0708449174
 
 
 
Fina Eddie och jag på bild, från i somras!
 

 

Live-update

 
Lady är numera nyduschad, helklippt och fin inför visning i em, min duktiga praoelev står just nu i ridhuste och selar Titan, jag har fixat massor av smågrejer på gården inför helgens äventyr, vi ska nu börja rida lite till och ah, vi har allmänt kul! Bra dag känner jag allt!
 
 
 

B-ponny!

 
 
Är han inte go?
 
6 årig valack med okänd stam, ca 126cm hög, maffig modell. Supersnäll att både rida och hantera. Är inte mycket riden, då han mest gått som sällskap. Men verkligen hur enkel som helst på alla vis.
 
Till salu!
 

Spicy!

 
Fina Spicy hoppar allt bättre och bättre - till salu!  Han är fyra år med fantastisk kapacitet!

B-ponny!

 
Kolla in denna snygging efter en makeover med klippning och knoppning!
Har riktiga kamerabilder att visa på honom sedan. Glömde kameran i stallet. I alla fall. Här är i alla fall mitt nytillskott, fin va? 6 årig b-ponnyvalack!
 

Ny b-ponny!

 
Låt mig presentera min nya ponny! B-ponnyvalack på 6 år, supergo på alla vis! Otroligt snäll!
 

Spännande dag!

Hoppning står på dagens schema, samt klippning av någon häst (lurvtroll är allihop jag har just nu... hihi ), sedan kommer ju en ponny hit som jag ska köpa! En b-ponnyvalack på 6 år. Mer än  så vet jag inte ens. Har inte den blekaste aning hur den ser ut eller ingenting. Vi får väl se helt enkelt! Bilder kommer helt klart!
 
Morgondagen bjuder på P&J med Astrid, superkul avslut på vår vecka ihop! :)
 
 

Hmm...

Det var ju det här... kanske inte ska samla på mig b-ponnys... har nämligen "råkat" köpa en till som kommer imorgon... haha, ojdå.
 
 
Bild på fina Aril som förgyller Reginas dagar! Underbar ponny den där... <3
 
 
 

En vanlig dag

Idag blir det en sån där helt vanlig dag här på Kvarnstena. Eller vanlig och vanlig, jag är helt själv och jobbar för första gången på länge, länge. Ganska skönt det med, även om jag gillar tjejerna som varit här och praoat! :)
I vilket fall som, tänkte fota och visa lite hur en normal dag ser ut nu såhär på hösten. Har sisådär 13 hästar att rida idag samt en att visa för kund. Spännande!
Sedan är det mycket planering som ska till nu i helgen. Endel hästar är sålda och har åkt, vilket innebär att jag har några boxar över. En ny häst kommer på måndag men de resterande boxarna ska jag fundera och välja ut vilka som ska komma in tänkte jag. Hmm :)
 
 
Bl a Madde är såld och har åkt till sitt nya hem!
 

Grant junior

 
Nu har världens sötaste Grant junior startat sin resa mot nya äventyr och vi här på Kvarnstena önskar henne all lycka till! Ge järnet och hoppas du får ett superroligt äventyr i *********! ;D <3
 
 
 

Astrid

 
Nyduschad Astrid på bild, som just gått ett dressyrpass i ridhuset. Astrid är här en vecka hos mig medan hennes matte är på jobb i Paris. Astrid verkar trivas bra, sköter sig toppen och är verkligen en häst jag tycker är rolig att rida. Ni har sett henne på bloggen här förrut, har tränat för KG två gånger med henne. Go häst som jag njuter av att rida och träna! Vacker som en dag är hon också, kolsvart med bläs :)
 
Ska filma lite när jag rider idag, så lägger jag upp det sen!
 

Ozzie!

 
Sexårig hingst som kommit in som ska ridas in och säljas. Fantastiskt psyke, hur snäll som helst. Har redan börjat trava på honom med ryttare vilket går superbra. Han är enkel på alla vis och kommer bli en fantastisk ridponny!
 

Uppdatering!

Hej allihop, längesedan jag uppdaterade, har varit sån full rulle så det har liksom inte hunnits med och när jag väl haft det lugnt, då har jag inte orkat sätta mig vid datorn. Men, nu så!

 

Massor av uppdatering på G, så håll utkik.  Bl a ny häst in, en gästhäst osv osv.

 

 

 

 


Jamaica!

 
 
Gullig c-ponny för den som vill ha en trygg första tävlingsponny. Enkel på alla sätt och vis, lugn och trygg.
 
Till salu!
 
 
 

Bänk i smide!

 
Åh har ni sett vilken fantastisk bänk min man gjorde igår av gamla hästskor och en ekplanka? Jag är fullkomligt kär i den. Den är helt underbart vacker och såå praktisk! Lagom stor att ha inomhus också. Den är 100cm bred, 50cm hög och sittytan är 25cm bred. Helt perfekta mått till både inomhus och utomhus.
 
Någon som är intresserad, så är den till salu!

Madde!

 
Vackra, vackra Madde fick stå som modell igår! Synd inte solen sken, hon har en väldigt guldig fuxfärg när solen lyser! Riktigt fin är hon - till salu!
 

RSS 2.0