Fråga till ER :D

Hur ofta rider du ut på din/dina hästar? Vad gör ni då?
Rider du för att träna kondisen, busa och chilla, eller tränar
du "dressyr" ute då?




Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

1ggn i veckan, styrketränar i backar!

2011-04-21 • 22:14:22
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: jessica

ja rider ut ca 4 dagar i veckan då varierar ja mellan dressyr (att han ska arbeta med rygg och nacke ute, öppna sluta osv) och ibland blir de nån lugn "chill" tur barbacka osv.. mke olika .. backträningar osv :D

2011-04-21 • 22:22:23
URL: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Postat av: malin petersson

jag är i ridhuset ca en gång i veckan annars är jag ute i skogen och rider, dressyr hoppning och bara luffs, kondis, klättring det mesta funkar där med. har man en häst som lyssnar behöver man inte traggla i ett rid hus varjadag.

2011-04-22 • 06:24:21
URL: http://malin13440.cybersite.nu/
Postat av: erika

Jag rider nog ut 1-2 gånger i veckan. Klättrar ibland och annars bara en vanlig runda där jag jobbar henne på samma sätt som på banan. Och ibland blir det bara helt kravlöst :D

2011-04-22 • 07:56:57
URL: http://majimka.blogspot.com
Postat av: Petra

Just nu rider jag inte ut så mycket då min häst behöver "stirra ner" lite. Har nyligen flyttat och är lätt stressad av sig. Håller mig istället mycket på fälten runt om gården. Sitter inte i paddocken mer än max 2 dagar i veckan, knappt de!

När han är lugn brukar jag vara ute minst 4-5 gånger i veckan. Ibland mer men sällan eller aldrig färre. Då gör jag allt från dressyr, backträning, kondition osv. Dock rider jag alltid min häst i form, vissa dagar lägre andra med mer krav på honom. Detta för att han blir helt ofokuserad om jag inte ger honom en uppgift att tänka på hela tiden.

Jag har lyxen att ha hästen precis vid revingehed vilket betyder milvis av öppna fält man får rida precis hur mycket man vill på. Här finns all möjlig terräng vilket ger himla bra träning. Är minst sagt lyckligt lottad!

2011-04-23 • 17:21:28
URL: http://petaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0