Lucek o Mustang

LUCEK är en 9 årig valack, lugnet själv. Han är en sån där stencool kille, som du kan släppa en bomb bredvid utan att han skulle blinka. Han har egen motor framåt, utan att någonsin bli het el svår. Han lyssnar väldigt mycket på rösten. Han är tävlad lättare klasser i både hoppning och dressyr. Bra riden. Har varken haft fång el exem tidigare och inga direkta skador el sjukdomar.
Han har både pass och chip.
 
MUSTANG är en valack på 6 år. Han är väldigt snäll i all ridning och hantering. Han rör sig med tre riktigt bra gångarter och hoppar jättefint. Mustang har inte heller haft några fång/exem-besvär och inga skador eller. Är för tillfället lite snuvig och förkyld efter resan från Polen. Även mustang har pass och chip. Är väldigt röststyrd och lyssnar mycket på nätta hjälper från liten ryttare. Mustang är tävlad lätta klasser i både hoppning och dressyr.
 
Ska jag jämföra ponnyerna från min synvinkel, så är Mustang den som har mest kapacitet till större klasser på tävlingar, Lucek är den som är absolut coolast i alla lägen. Mustang kan kännas piggare för en liten ryttare, men det är för at han tar större steg och rör sig bättre. Bägge ponnysarna är SUPERSNÄLLA i alla lägen och min sambos 8åriga dotter som ridit kanske ett 20 tal gånger i sitt liv, rider bägge två själv utan problem. Väldigt enkla att ha med och göra.
 
Makalöst fina ponnyer! <3
 
 
 
Lucek är den grå och Mustang den bruna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0