Snart färdigt!

SKÅL! Taket är på plats. Nu är det över tre meter i takhöjd. Fyfan vad ballt gjort av Bosse och Kurre att fixa detta. Detta som egentligen var ett "omöjligt" projekt enligt alla de lärda snickarna, men med två supermän, så gick det ju som en dans! Jag är så imponerad.
 
Detta är bara SÅ häftigt. Nu ska de sista detaljerna med taket komma på plats sedan ska det såga hål på gaveln så att vi kan sätta in dörren därefter. Det blir en stooor dörr på 2,30 hög och 180cm bred. Nice! Imorgon kommer betongbilen och så ska rännorna gjutas igen, sen lördag morgon så ska boxarna upp! Söndag kväll/natt är det färdigt för att inspekteras!! Jordbruksverket har lovat att komma omgående (alltså mån el tis. ) Sen är det bara att flytta in hästarna! Hur coolt?? Det kommer bli SÅ bra :D Vilken julklapp! Dagen efter vi flyttat in hästarna, då ska jag äta frukost i stallet på morgonen och beundra allt.

Snart får vi nycklarna till huset också, då kommer vi till ro igen. Det har varit ett par enormt påfrestande månader nu. Men snart så. Snart kan jag arbeta normalt igen.
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Respekt! Mycket imponerande!
Grattis till lyckat lyftprojekt!

2014-11-28 • 14:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0