God morgon!

Från att ha avslutat en intensiv vecka igår vid 22.30 på kvällen till att nu starta en ny ännu mer intensiv vecka. Har en "to-do" lista som är något optimistisk och ett tidsschema som är tight. Men, vad gör man inte för att lyckas?
 
Har precis vaknat och vi ska direkt iväg nu på morgonen för att filma Mustang. Nya filmer behövs, han har ju blivit way mycket bättre sedan han kom, så för att göra honom rättvis på film, så får jag se till att ta nya. Även lite bilder ska tas. Han är snygg den där Mustang! Tänk.... om han bara vägt sisådär 50 kilo mindre, då jäklar! Haha!
 
Har visningar senare på förmiddagen och även under eftermiddagen. Ska även hinna ringa många samtal som jag ligger efter med samt få till lite besiktningar. Det rullar kan man ju säg! Snart, snart, snart är vi ikapp sedan vår helvetes-tid som krävt att vi vänt ut och in på oss för att lyckas. Vi är snart i mål.
 
 
Kolla in nya setet inför kommande tävlingar. Kommer vi inte vara bäst, så kan vi i alla fall vara snyggast. Eller hur är det nu man säger?
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Tänk så här efter regn kommer solsken och då kommer era framgångar också. Tänker på er och sänder styrka . Med vänlig hälsning Anna och tack för ni var i Perstorp , helt underbart var det .

2015-06-01 • 08:03:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0