Fantastisk ponny!

Inriktning: Allround  
Typ: D-ponnier 
Kön: Sto  
Födelseår: 2005  
Pris: 69 000kr           
Efter 4 år tillsammans med denna fantastiska 9-åriga tävlingsponny har vi nu fått ta beslutet att sälja henne på grund av att ryttaren har blivit för lång och ska nu övergå till storhäst. Hon är slutmätt 146 cm och är en ädel modell. 
Hon har segrar och placeringar till och med LB+5 i hoppning och kommer kunna gå dem högsta klasserna med rätt ryttare. Hon är även tävlad dressyr med goda resultat.
Denna häst står oss närma om hjärtat och därför är vi väldigt måna om vart hon kommer. Hon är en känslig häst och kräver ridning på marken. Men när man väl lärt känna henne är hon en häst som ger allt på tävlingsbanorna. Hon skulle aldrig vara dum och göra något men hon kan vara pigg och framåt. Ingen häst som stannar eller tittar på hinder heller. En häst som bara vill över med glädje.  Vi har tränat terräng och det gjorde hon väldigt bra. Hon skulle kunna passa bra som en fälttävlandshäst.
Hon är jätte snäll i ALL hantering och har inga dåliga ovanor. 
Vi ser att det är en yngre tävlingsryttare som vill satsa och kan ha henne under en längre period då vi inte vill att hon flyttar rundor.  Vi kan låna ut henne under en period för att det ska kännas bra från båda hållen och när alla känner sig redo kan hon gå över till ägo.
En del utrustning ingår tyvärr inte sadel då hon delar den med en annan häst.
ENDAST seriösa spekulanter. Ingen nybörjar eller fodervärds häst! Vi vill se video på ryttaren innan vi bestämmer tid för provridning på grund av att vi är väldigt måna om vår ponny och vill henne endast det bästa. Vid rätt hem och priset något prutbart!
 
 
Kontakta Anna Nilsson 076-8376415 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0