D-ponnysto på 8 år!

Inriktning: Hoppning  
Typ: D-ponnier  
Kön: Sto  
Födelseår: 2005  
Namn: Belladonna  
Pris: 79 000kr           
Med sorg i hjärtat måste vi nu sälja våran ponny Belladonna då alla i familjen vuxit ur henne. Hon söker nu en annan mindre ryttare som kan fortsätta träna och tävla med henne. Hon är väldigt välriden och kan det mesta såsom byten mm. Hon är slutmätt till 144cm men bär upp sin ryttare väldigt bra. Hon är en pigg ponny med mycket egen motor men är försiktigare med dom små. Har en flicka på 4 år som brukar rida henne själv utan ledare. Lätt att lasta, sko, klippa, bada osv. gör allt man ber henne om. Tävlad upp till LA med storasystern och massor av vinster upp till LB då hon är riktigt vändbar och snabb. Startad en regional LA med ett riv men flera felfria LA:er på klubbtävling. Hon är även en riktig klippa i dressyren, skulle funkat lika bra som det! hon är väldigt vacker att se på. kan ridas ut ensam och i grupp utan problem. Mer information, ring eller mejla. 0706916962 Ingela Eriksson ryttaren på bilderna är 165cm lång.
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Super fin ponny! Är den fortfarande till salu?

Svar: Nix, hon är såld, men har fler d-ponnys till salu om du är intresserad, hör av dig isåfall!
Alexandra Ferm

2013-10-31 • 08:30:42
URL: http://gartunarider.blogg.se
Postat av: Helena

Hej!
Vi söker en ny D-ponny till min 13 år snart 14 åriga dotter en mycket duktig och ambitiös tjej som ridit sedan hon var 4 år.
Det hon söker är en D-ponny valack mellan 8-10 år som går stadiga LA+ som är snäll vid hantering och okomplicerad i hage med andra ponnys.
Har du något som skulle passa?
Mvh Helena

2014-12-13 • 13:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0