Vackert sto till salu!

KWPN sto f 99 163cm e:Monaco ue:Abontos haft 2 föl.
Hoppad 130 klasser med förra ägare, bra steg med stort + för traven. En super go häst som är lätt att hantera, klippa, spola, sko, lasta o.s.v.
Sibanta är ett STO som kräver en rutinerad ryttare. Hon är känslig och behöver lära känna och lita på sin ryttare. Trevlig på marken, 100% trafiksäker, härlig i skog och mark, går lika bra själv som med andra hästar. Het på hinder och behöver en duktig ryttare i hoppningen.
Film och fler bilder finns vid intresse..
Ring: 0435-35769, 0705222365 elr 0721773806
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Nilsson

Hej vill bara informera om lilla Alex som är en duktig tjej och hästarna har det superbra och jag kan varmt rekommendera henne för dem som vill ha sin häst såld, inriden, tillriden yes everything...Alex är en tjej som kanske skulle tänka på sig ibland men sätter häst och kund framför allt. Hästarna hon har sålt är till människor som verkligen brinner för sin häst och Alex ser till att ryttare och häst passar varandra. Vissa försäljare vill bara sälja och skiter i om dem passar varandra men Alex kan mycket väl säga. Nej hon passade inte för hästen och därför tycker jag så...kanon tycker jag för då vet man att det blir rätt för sin häst man vill sälja. Tack Alex för det du har gjort för oss.. Kram Anna Bertil

2013-04-16 • 12:29:34
URL: http://bosse1.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0