Men hörreni!

För något år sedan så var det hysteri från ridtravarfolket...
sen gick det över till att NH-folket fick panik så fort någon
sa emot eller tyckte annorlunda.

Nu är det tydligen dags för dem som har sina hästar barfota
att sprida sina åsikter helt hysteriskt över internet och tycka
att alla vi andra är dumma i huvudet.

Chilla liksom. Acceptera läget att vi alla hanterar hästar och
tycker olika.





(läs kommentaren jag fick i förra inlägget)

Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

Jises :O haha, vad kom den kommentaren ifrån liksom? Måste ha tagit en otrolig massa tid att skriva ihop..

Helt oprovocerat dessutom. Bara för att du skrev att du nästintill aldrig rider ut liksom x) Och så kommer allt det där långa (som handlar om massa annat än att rida ut..? wtf)

Att man bara orkar ;)

2011-11-07 • 02:21:12
URL: http://carlssonpataket.se
Postat av: Amanda

FAst förra kommentaren syftade inte enbart på ditt sätt att sko din häst utan hela din hästhållning. Läs igen så ska du se att du kanske förstår det :)

2011-11-07 • 06:31:33
Postat av: Bella

Haha jag tycker att det är kul att det var den biten längst ner av hela kommentaren du la märke till.. Hehe! Men jag håller faktiskt med hon som kommenterade. Dock anser jag att det finns flera sidor av samma mynt än bara en, och just vad det gäller barfotadelen så är det så att det kommer mer och mer forskning om skor och barfota. Så istället för att bara bortfärda våra kommentarer som en lag så skulle jag ta tillfället i akt och försöka läsa på om hästens fötter och skapa mig en egen uppfattning och egna åsikter istället för att bara lyssna på sin hoovslagare/hovvårdare! Som sagt finns det fler sidor än bara en och det finns inte bara ett svar som är rätt. Så länge man ser till hästens bästa (även vad det gäller hovarna) så är det bra!



Men fler borde inse att hästarna inte är gjorda att stå flera timmar på box med några få mattillfällen per dag. Fler borde inse att det finns lösningar på matstressen så som hönät med små maskor (går bra att blanda hö och halm om man inte vill ge hästen för mycket hö) och att utevistelse i bra kuperade hagar i alla fall dagtid, är bra för hästen, med bra sällskap. Att sedan aktivera den på olika sätt med tex. trickträning, nh, körning, longering, ridning, promenader osv mår hästen också bra av.



Jag känner inte dig, jag har inte en aning om hur du hanterar och har dina hästar så det är inte på något sätt en kommentar mot dig och din hästhållning. Är första gången jag kikar in på denna blogg... :)



Annars får jag väl önska en bra dag till dig ;)

2011-11-07 • 09:52:44
URL: http://truhoppochkarlek.blogspot.com
Postat av: Linn - [Foto & Hästblogg] ♥

Fin blogg du har! :) Snygg polle i headern! :)

2011-11-07 • 10:13:52
URL: http://lunisen.blogg.se/
Postat av: Mikis

Ha, herregud. Läste du bara sista delen av kommentaren eller?

Och varför rider du aldrig ut. Fy fan va tråkigt din häst måste ha de. Äta, sova och träna är allt han/hon gör. Och ser samma skit varje dag. Hur skulle du känna om du va instängd i ditt hus med endast mat till tillgång och sedan bli utsläppt för att endast träna runt runt runt på samma ställe.

Tycker du ska ta en lång tänkare.

2011-11-07 • 11:08:02
Postat av: Anonym

Håller faktiskt med kommentaren på förra inlägget...

2011-11-07 • 16:28:18
Postat av: Therese Jensen

Fan vilka tröga människor det finns! Fortsätt som du gör Alex! Det funkar ju uppenbarligen på hästarna du haft änsålänge och det är sjukt att folk inte kan se det.



Dina hästar ser ut att må bra, och det är de viktigaste! :D

2011-11-07 • 18:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0