Gästbloggning!

Hej på er everyone!

Ni förstår att Alexandra va så himla snäll så hon lät oss göra ett fint litet blogginlägg här. Så detta är precis ett sådan ett, tänkte berätta lite om oss, oså kan vi ju bara hålla alla tummar vi har och hoppas på att ni skulle vilja kika in på våran blogg oxå. Vore fetkul i alla fall! och då skulle ni ju kunna passa på att slänga in en kommentar ocå så blir vi ännu gladare! :D Slut på onöidgt tjafs och till själva grejen.

Vi är alltså två tjejer, jag, som heter Linn och är 97a och Johanna som är 96a, som tog tag i våra liv och gjorde en blogg som vi tänkte vi kunde ha lite kul med. Vi skriver om allt man kan tänka sig på en hästblogg. Träning, tävling, vardag och mycket mer! + en massa bilder och filmer såklart.

Vi har alltså egna ponnys och tävlar och håller på då som sagt. Jag, Linn tävlade elit i våras på en b-ponny som förövrigt till salu, och sen har jag oxå en d-ponny som jag tävlar med. Johanna har en d-ponny som hon oxå håller på och tävlar med, lc-lb där ungefär. Jag tycker dock inte vi kan säga att vi är bara hoppryttare, för vi tävlar liksom allt känns det som. Så om man ska beskriva oss som ryttare skulle jag väl säga allround-ryttare, eller vad man ska kalla det. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer men kan väl bara hoppas på att ni vill läsa och följa våran blogg! :D

kiss and love

/ www.tavlingsryttarna.blogg.se



   

   

   


http://tavlingsryttarna.blogg.se/
http://tavlingsryttarna.blogg.se/
http://tavlingsryttarna.blogg.se/
http://tavlingsryttarna.blogg.se/
http://tavlingsryttarna.blogg.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0